Sztárok

Visszatér a Jóban Rosszban rosszfiúja

A Jóban Rosszban egyik alapító tagja tér vissza a stábhoz. A Vidovszky Nándit alakító Sághy Tamás két év után állt ismét a TV2 napi sorozatának kamerája elé. A színész gond nélkül rázódott vissza az ismét piszkos ügyekbe keveredő Nándi szerepébe.

Visszatér a Jóban Rosszban rosszfiújaKét éve hatalmas drámák közepette távozott Csillagkútról Klári és Nándi, amikor kiderült, az asszony nem szerelmétől, Pongrácz Pétertől esett teherbe, hanem szeretőjétől. A pár a születendő babával külföldre költözött.
 
„Két év telt el Jóban Rosszban forgatás nélkül, nagyon jó volt visszatérni a stábhoz. Mindenki szeretettel fogadott, könnyen visszarázódtam Nándi szerepébe – árulta el Sághy Tamás. – Volt egy-két új kolléga is, de minden ugyanolyan zökkenőmentesen ment, mint régen. Nagyon örülök, hogy újra kamera elé állhattam, bár igaz, ami igaz, nem unatkoztam az elmúlt hónapokban” – tette hozzá a Vidovszky Nándit megformáló színész, aki országszerte több darabban is látható.
 
A korábban, a Csillagvirág Klinika gazdasági igazgatójaként is piszkos ügyekbe keveredő Nándi titokban érkezik vissza Csillagkútra. Margit nyomozása közben derít fényt arra, hogy a városból viharosan távozó Nándinak köze van a mosóport hamisító gyárhoz.

Visszatér a Jóban Rosszban rosszfiúja

 Új lakásában pasizik a Jóban Rosszban sztárja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top