Sztárok

Angelina Jolie, a világ leghíresebb anyukája

Ő a világ leghíresebb anyukája. Három örökbefogadott és három vér szerinti gyereke van. A magánéletben Jolie szerető, odaadó és talpraesett édesanya.

Angelina Jolie, a világ leghíresebb anyukája

Köszöntsd verssel édesanyádat! – videó üzenet a Nők Lapja Café segítségével!

Angelina és Pax (7)
Őt félti a legjobban
Pax 2007-ben került a Pitt–Jolie családhoz, akkor volt hároméves. „Angie mindent megtesz, hogy Pax soha ne érezze azt: ő csak egy második fiú, Maddox után, ezért saját közös terapeutájuk is van. Ennek ellenére Pax és húga, Shiloh azok, akik inkább apjukkal, Pitt-tel állnak bizalmas viszonyban, és nem a mamájukkal” – árulta el egy forrás az OK! magazinnak.

Angelina Jolie, a világ leghíresebb anyukájaAngelina és Zahara (6)
Inkább a nővére, mintsem az anyja Zaharának

Zahara egy igazi hatéves hercegnő, aki beragyogja Angelina életét. Azonban a színésznő barátai szerint Jolie sokkal inkább úgy viselkedik vele, mint egy jócskán idősebb nővér, mintsem egy édesanya. „Zahara folyamatosan elcsórja Angelina rúzsát, cipőit, ruháit, ékszereit, és abban parádézik a házban. A legtöbb anyuka a huszadik ilyen eset után elmagyarázza a kislányának, mit vehet el és mit nem. Jolie azonban jól szórakozik ezen, és biztatja Zaharát, mint egy nagy testvér.”

Angelina Jolie, a világ leghíresebb anyukájaAngelina és Maddox (9)
Titokban őt szereti a legjobban
Jolie legidősebb gyermeke a kilencéves Maddox. A színésznő 2002-ben adoptálta őt, még szingli anyaként. Ez a kisfiú megváltoztatta Angie életét, a világhoz való hozzáállását. „Ő egy kisember, aki nagy benyomást gyakorolt rám” – nyilatkozta korábban Jolie. „Angelina talán, ha nem is mondja ki, de Maddoxhoz kötődik a legjobban. Különleges órákat töltenek kettesben, de erről sohasem beszélnek. Jolie sokszor mondja, hogy az első fia megmentette a lelkét, ráadásul apát faragott Pittből.”

Angelina Jolie, a világ leghíresebb anyukájaAngelina és Shiloh (4)
A kis angyal kihozza Angelina játékos oldalát
A színésznő nagyon figyelt arra, hogy amikor első vér szerinti gyermeke megszületett, az örökbefogadott gyermekei ne érezzék úgy, hogy háttérbe szorulnának vagy őket kevésbé szeretnék. Ez olyannyira jól sikerült, hogy sokak szerint Shiloh az, aki háttérbe szorul testvéreivel szemben. „Angelinát nagyon zavarja, hogy Shiloh nem egy érdeklődő gyermek. Sokkal inkább magának való. Ennek ellenére Jolie szívesen játszik elsőszülött lányával, mert kihozza belőle a gyermeki énjét. Anya és lánya rendszeresen cowboyosat és indiánosat játszik” – mondta egy forrás.

Angelina Jolie, a világ leghíresebb anyukájaAngelina és az ikrek (Knox és Vivienne) (2)
Rejtegeti őket
A kétéves ikrek, Know és Vivienne a legjobban rejtegetett Pitt gyerekek. Sokan azt mondják, az ikrek valamiféle betegségben szenvednek, ezért nem mutogatják őket olyan sűrűn a szülők. Akárhogyan is van, a barátok szerint Angelinának furcsa a kapcsolata az ikrekkel. „Nem tudni, miért, de csak ritkán mutatkozik a kicsikkel, és nem is beszél róluk olyan sűrűn, mint a másik négy gyermekéről. Viszont akárhová utaznak, addig nem szállnak repülőre, amíg Knoxnak és Vivienne-nek nem vesznek új plüssfigurákat. A kicsik ugyanis ezekkel alszanak” – mondta egy barát az OK! magazinnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top