Sztárok

Botrány várható a palotában?

Ha a királyi család tagjai hozzák a formájukat, még az is lehet, hogy nem lesz botránymentes a hercegi esküvő.

Kate, aki immár Cambridge hercegnője, büszke lehet a múltjára, hiszen egy-két bulizós képet leszámítva nem tett semmit, amiért szégyellhetné magát. Sőt, a trónörökös leendő felesége mindig is okosan kezelte a médiát, diszkréten nyilatkozott, még akkor is, amikor épp mosolyszünetet tartottak Vilmossal néhány éve.

Windsor annál hangosabb a pikáns és emlékezetes botrányoktól, amelyeket felséges tagjainak köszönhet. Bizonyára sokan emlékeznek arra a párbeszédre, amely az 1970-es években zajlott Kate leendő apósa, Károly herceg, és akkor még csak a szeretőjeként emlegetett Camilla között. A „Camilla-gate” vagy „Tamon-gate” néven elhíresült beszélgetést 1992-ben hozták nyilvánosságra, és arról szólt, hogy Károly legszívesebben egy tampon lenne Camilla lábai között.

Harry herceg is okozott már szomorú pillanatokat a nagymamának: nemegyszer szerepelt ugyanis a címlapokon aktuális rossz fiúként. 2002-ben azon kapták, hogy marihuánát szív, három évvel később, 2005-ben pedig náci egyenruhában bulizott. Ezért később nyilvánosan bocsánatot is kért.

Reméljük, Kate és Vilmos esküvője nem a botrányoktól, hanem a boldog és meghitt pillanatoktól lesz majd mindenki számára emlékezetes.

 

Forrás: http://www.tressugar.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top