Sztárok

A párbajgyőztes Éva összeszólalkozott Bécivel

Ismét csak két százalékkal győzött Éva, a Való Világ törtetője. A göndör hajú lány ismét földhöz vágta magát örömében. De Béci hamar elrontotta az örömét.
Béci belekötött a párbaj győztes Évába

Éva „csak” részegen kötözködik?

Éva maga sem hitte el igazán, hogy nyerhet Anikóval szemben, aki minden játék során jobbnak bizonyult nála, s a többség szerint sokkal vonzóbb nő is. Éva gyakran hangoztatta, hogy retteg a párbajtól, amit végül azonban tőle szokatlan módon elegánsabban kezelt, mint a korábbiakat. Hisz míg legutóbb Gigivel szétszedték a stúdiót, most egy-két villongást leszámítva, viszonylag szépen beszéltek Anikóval egymásról.
Éva egyedül a közönség soraiban ülő Bécivel szólalkozott össze, aki beszólt neki, hogy csak érdekből van együtt Alekosszal. „Alekkal csak használjátok egymást” – mondta a kiesett rapper. Éva persze nem hagyhatta ezt szó nélkül, azonnal válaszolt. „Béci, igazi taj voltál megint” – mondta Bécinek, aki nem titkoltan Anikónak drukkolt, még úgy is, hogy  kedvese mellette ült, és párszor féltékeny pillantásokat vetett Anikóra…

Béci belekötött a párbaj győztes Évába
A(z) “Ki nyeri meg a Való Világot?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Alekosz

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top