Sztárok

Újra kórházba került Gábor Zsazsa

Tüdőgyulladással újra kórházba került a magyar származású színésznő. Állapota súlyos.

Újra kórházba került Gábor Zsazsa

Gábor Zsazsának légzési nehézségei támadtak. Férje, Frederic von Anhalt herceg orvost hívott, aki azonnal kórházba szállíttatta, jelenleg az életéért küzdenek, megpróbálják becsövezni a tüdejét. A férje, aki nagyon aggódik miatta, elmondta, hogy augusztusban lesz a 25. házassági évfordulójuk, amit szeretne megünnepelni.

Gábor Zsazsa betegségsorozata már tavaly elkezdődött, amikor elesett otthonában és eltörte a csípőjét. Azóta többször is volt kórházban: januárban jobb lábszárát amputálták, februárban pedig légzési problémák miatt kezelték. Márciusban Elizabeth Taylor halálhíre annyira megviselte, hogy sokkos állapotba került, sőt hirtelen veszélyesen felment a vérnyomása.

Gábor Zsazsa 1936-ban Magyarország szépe volt, majd az Egyesült Államokba emigrált. Színésznőként lett ismert Amerikában és szerte a világon. Számos televíziós szerepe mellett tucatnyi mozifilmben is játszott, például az 1952-es Moulin Rouge-ban és Orson Welles klasszikussá vált 1958-as filmjében, A gonosz érintése című drámában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top