Sztárok

Mit keres egy pink kukac a királyi pár esküvői fotóján?

Nem árt, ha van az embernél egy-két neonszínű gumikukac arra a esetre, ha fel kell dobni a hangulatot. Ezt most a királyi esküvő is bizonyította.
Harry herceg meglepetése a hivatalos esküvői fotón!

Megszegte a legszigorúbb szabályt Vilmos herceg felesége – fotó

Harry herceg meglepetése a hivatalos esküvői fotón!Egy izgő-mozgó pink kukacot tart a kezében a hivatalos esküvői fotón a hároméves Eliza Lopes. Vilmos herceg keresztlánya – aki Camillának az unokája – Harry hercegtől kapta a „kincset”, amelyet egész nap nagy becsben tartott. A legkisebb koszorúslány, akiért a nagymamája is nagyon aggódott, megijedt a harsogó tömegtől, ahogy a friss házasokat követve hintójukban a palotába indultak. Ekkor kapta elő Harry a zsebéből a kis pink kukacot, ami persze azonnal jókedvre derítette a kislányt.

A királyi esküvő hivatalos fényképésze, Hugo Burnand elmondta, természetesen ő is készült mindenféle népszerű játékkal és gumicukorral a fotózásra, de a gondos nagybácsinak és a kukacnak köszönhetően ezekre már nem is volt szükség. A képek, amelyeken az ifjú pár mellett szüleik, testvéreik, a koszorúslányok és -fiúk, és természetesen a királynő és férje szerepel, a Buckingham-palota trónszobájában készültek. A munkában pedig egy egész csapat részt vett, köztük volt Kate ruhatervezője, Sarah Burton is.

Harry herceg meglepetése a hivatalos esküvői fotón!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top