Sztárok

Feljelentették Bánsági Ildikót

Vesztegetés miatt nyomoz az ügyészség Bánsági Ildikó ellen. A színművészt egy tévénéző jelentette fel, mert Szilágyi János műsorában egy rendőri igazoltatásról mesélt – adta hírül a Bors.

Feljelentették Bánsági IldikótA Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőt egy tévénéző feljelentette, miután az ATV tavaly adásba került Halló, itt vagyunk című műsorában Szilágyi Jánosnak és asztaltársaságának elmesélt egy történetet. A színésznő épp az új autójával hajtott, amikor igazoltatták, és kiderült, hogy valamelyik iratának érvényessége lejárt. Az intézkedő rendőr közölte vele, hogy mennyire szereti, és egy láda sörért cserébe szabad távozást kínált. Miután a színésznő elmondta, hogy nála egyáltalán nincs ital, az intézkedő közeg a sör feltételezett árát is elfogadta. Ildikó elmondása szerint szinte vakon, a sötétben nyúlt be a pénztárcájába és adott át ötezer forintot. Egy tévénézőnek megütötte a fülét a sztori, és feljelentette a művésznőt, aki ellen nyomozás folyik vesztegetés gyanújával – olvasható a mai Borsban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top