Sztárok

Nehéz helyzetbe került Bálint Antónia

Bálint Toncsi igen nehéz helyzetbe került, hiszen kislánya édesapját elfogták tegnap Budapesten. A színész-műsorvezető így nem számíthat Földesi-Szabó László támogatására, és kislányát is fel kell készítenie arra, hogy nem látja majd a papáját.
Miből fog Bálint Toncsi megélni?

Bálint Antónia rossz állapotban

Miből fog Bálint Toncsi megélni?Már azt is nehezen dolgozta fel, hogy hónapok óta nem kapott hírt gyermeke édesapjáról, Földesi-Szabó Lászlóról, aki csalásért és sikkasztásért hét év börtönt kapott, de megszökött a bíróságról. A volt rendőrt végül tegnap tartóztatták le.  A Bors információi szerint Földesi a rendőrségre tartott összegyűjtött bizonyítékaival, amikor a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai a nyílt utcán elfogta. “Azzal a szándékkal jött haza, hogy feladja magát, és erről előzetesen egyeztetett a hatóságokkal, még a körülményekről is”- mondta a férfi ügyvédje a napilapnak.

Antónia komoly stresszben van, a közelmúltban össze is esett. Egyrészt amiatt aggódott, hogyan mondja el kislányának, hogy apukáját évekig alig láthatja, másrészt azért, mert valószínűleg nem számíthat támogatásra a férfitől. „Azt mondom Liliennek, hogy apa elutazott” – mondta korábban Antónia, és azt is hozzátette, hogy egykori kedvese havonta rendszeresen támogatta anyagilag őt és a kislányát. Vajon hogyan fog alakulni most a sorsuk? Kétség nem fér hozzá, hogy Antónia erején felül dolgozik, hogy kislányának mindent megadhasson. De vajon lesz-e elég ereje a harchoz?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top