Sztárok

Újabb mocskos részletek Schwarzenegger félrelépéséről

Odaadta felesége, Maria Shriver ékszereit a szeretőjének Arnold Schwarzenegger. Újabb részletek derültek ki a volt kormányzó félrelépéséről.

Újabb mocskos részleteket Schwarzenegger félrelépéséről

Újabb mocskos részleteket Schwarzenegger félrelépéséről

Schwarzi gyerekei megváltoztatták a nevüket

A Radaronline nevű internetes portál szerint Arnold Schwarzenegger egykori házvezetőnője és szeretője, Mildred Baena heteken keresztül házalt különböző lapoknál, hogy eladja a szenzációs sztorit, hogy 14 éve gyereket szült Kalifornia egykori kormányzójának. A TMZ-nek megszólaló bennfentesek szerint az asszony mindig is pontosan tudta, hogy mit akar, és betegesen féltékeny volt Arnold feleségére, Maria Shiverre.

„Mildred mindenáron olyan akart lenni, mint Maria. Amikor elment hazulról, Arnold tudtával felvette a ruháit és az ékszereit. S a nászágyban szeretkeztek. Amint szegény asszony kitette a lábát, Mildred már az ágyában volt Arnolddal” – mesélte a bennfentes.

A botrány mindenesetre kettészakította Schwarzenegger családját. Catherine és Patrik nevű gyermeke egyértelműen az édesanyjuk mellett állnak, míg Christina megbocsátott a hűtlenkedő akciósztárnak. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top