Sztárok

Miért nem akarja látni Bálint Toncsit a gyereke apja?

A napokban elfogott Földesi-Szabó László nem akarja, hogy gyermeke anyja, Bálint Antónia meglátogassa a börtönben.
Miért nem akarja látni Bálint Toncsit a gyerek apja?

Nehéz helyzetbe került Antónia

Miért nem akarja látni Bálint Toncsit a gyerek apja?Pedig Antónia már Földesi elfogásának napján arról nyilatkozott az Aktívnak és a Fókusznak is, hogy mindennél jobban szeretné, ha gyermeke apja előkerülne és kislánya találkozhatna vele. Azonban Földesi két kapcsolattartót jelölt meg az őrizetbevételekor, az édesanyját és a menyasszonyát – írta meg a Bors. Hogy mi az oka annak, hogy Földesi nem akarja látni egykori élettárását, arra a férfi ügyvédje is csak sejtelmes választ adott. „Amikor László arról tájékoztatott, hogy kapcsolattartója édesanyja és kedvese legyen, valamint szeretne gyermekeivel is találkozni, arra is utalt, nem kívánja, hogy korábbi élettársa, Bálint Antónia a fogva tartása alatt meglátogassa.”
A Bors úgy tudja, hogy a férfi elzárkózása abból ered, hogy Antónia az elmúlt hónapokban egy olyan személlyel vette fel a kapcsolatot, akiről tudta, hogy nincs jóban volt élettársával. Földesi-Szabó ezt nem tudja neki megbocsátani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top