Sztárok

Schwarzenegger újabb bejelentése

Azt gondolnánk, hogy magánéleti botrányai után Arnold Schwarzenegger legalább pár évre elbújik a világ elől, vagy jótékonykodni kezd, hogy valamennyit javítson hírnevén. Hát nem így történt.

Schwarzi visszatér, Terminátor lesz

Schwarzi visszatér, Terminátor lesz

Újabb mocskos titkok Arnold félrelépéséről

Az expolitikus úgy viselkedik, mintha mi sem történt volna. Két napja bejelentette, hogy visszatér a filmvászonra, újra színészkedni kezd.
A politikus-színész, akiről a közelmúltban kiderült, hogy gyereket nemzett házvezetőnőjének, elvállalta a Terminátor 5 főszerepét, és egy akciófilmben, a Cry Machóban is szerepel majd. A brit Daily Mail című lap szerint a hatvanhárom éves Schwarzi imázsának nem, de karrierjének kifejezetten jót tehet a kialakult botrány, hiszen most mindenki vele foglalkozik, és a sztár reményei szerint milliók lesznek majd kíváncsiak nagy visszatérésére is a mozikban.

Ma reggel újabb közleményt adott ki a színész, aki a magánéleti problémáira hivatkozva azt mondta, mégsem akar egyelőre filmezni, csak a válására koncentrál. Csakhogy Schwarzenegger helyzete korántsem ilyen egyszerű, ugyanis már élő szerződése van különböző produkciókkal, s ha visszalép, súlyos dollármilliókat kell fizetnie.

   

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top