Sztárok

Újra együtt a két magyar színész

A magánéletben is társak voltak, s most újra együtt dolgoznak. Voith Ági és Bodrogi Gyula együtt állnak színpadra.

Újra együtt a két magyar színészlegenda

Újra együtt a két magyar színészlegenda

Újabb mocskos részletek Scwarziról

Voith Ági és Bodrogi Gyula már nem élnek együtt, most mégis randit adnak egymásnak, nem máshol, mint a színpadon. A két művész az elmúlt húsz évben nem szerepelt együtt színpadon.  Most mégis úgy döntöttek, hogy leghíresebb közös daluk, a Jamaicai trombitás mellett előadják számtalan egyéni és közös dalukat is. Bár az előadásnak megvan a forgatókönyve, a két színész nem tagadja, sokat improvizálnak majd, ami nem lesz nehéz, hiszen olyan lesz ez számukra, mintha egykori nappalijukban lennének.
„Nagy élmény számomra újra átélni Ágival azokat a varázslatos pillanatokat” – mondta el Bodrogi.

Bodrogi első felesége Törőcsik Mari volt, aztán jött a Kaktusz virága című darab, ahol Bodrogi Gyula megismerkedett a fiatal Voith Ágival, és egymásba szerettek. Ági elmondta, a pletykákkal ellentétben nem csábította el Törőcsiktől Bodrogi Gyulát, ők akkor már nem voltak együtt. A színésznőnek és a nemzet színészének egy közös gyermekük született, aztán mégis elváltak útjaik. Azóta Bodrogi Gyulának már új párja van, noha hivatalosan nem vált el.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top