Sztárok

Ki fogyasztja le a 105 kilós Kozsót?

Noha sokkal jobban érzi magát, nem múlt el nyomtalanul Kozsó agyvérzése. Az énekes nagyon meghízott, és fogyni szeretne. Vajon Norbi segít rajta?

Ki fogyasztja le a 105 kilós Kozsót?Százöt kilósra hízott Kozsó. Az énekes, aki néhány hete agyvérzést kapott, már sokkal jobban érzi magát és a jövőre koncentrál. Orvosai szerint sincsen már ok az aggodalomra, de Kozsó mégsem dőlhet hátra nyugodtan. Most ugyanis jókora súlyfeleslegével kell megküzdenie. 

„Akkor is lefogyok! – csattan fel Kozsó, aki két és fél hónappal az agyvérzés után folytathatja a fitneszprogramját. – Futok, úszom, sok relaxáló légzőgyakorlatot végzek, nehogy felszökjön a vérnyomásom, és próbálok hat órát aludni.”

Kozsót biztosan sokan segítenék a fogyásban.  Az énekesnek csupán egy telefonjába kerülne, és Schobert Norbi fitneszguru jó szívvel el is kezdené vele a közös munkát. Az énekesnek már csak azért is fontos, hogy remek formában legyen, mert egy huszonhat esztendős szépség a kedvese

Ki fogyasztja le a 105 kilós Kozsót?

Kozsó agyvérzést kapott

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top