Sztárok

Ördög Nóra nagyon izmos lett – fotó

Új divat hódít a sztár hölgyek körében: egyre izmosabbak akarnak lenni. A divathullám – ki mással – Madonnával indult, majd Cameron Diaz lett a leglátványosabb követője.

Ördög Nóra nagyon izmos lett-fotó

Ördög Nóra nagyon izmos lett-fotó

Perverz alak lopta el Ördög Nóra bikinijét

A mai nők számára a vékonyság már nem is cél, sokkal inkább a tónusos, izmos test, ami egészséget és szexisséget sugall.

Csak idő kérdése volt, hogy az izmos kar, váll és láb iránti vágy megfertőzi a magyar sztárokat is. Az elsők között volt Kapócs Zsóka, aki bevallotta, hogy hetente ötször jár konditerembe, hogy  fantasztikus formában legyen, majd pedig csatlakozott Horváth Éva és Bódi Sylvi is, utóbbi modell éppen azzal a módszerrel izmosodott, mint amivel Madonna. Egy speciális étrenddel és edzéstervvel.

Ördög Nóri az utóbbi időben szintén látványos változáson ment keresztül. A csinos feleség karja, combja és vádlija láthatóan „megerősödött”, ami remekül áll neki.  Nóra nem is tagadja, hogy a rendszeres mozgást a közelmúltban iktatta be az életébe.

„Mindennap leugrom a konditerembe, ahol futni szoktam” – mondta el Nóri, aki bomba formában van mostanság. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top