Sztárok

Újabb esküvő lesz a brit királyi családban

Éppen csak túl van a Windsor-ház Vilmos herceg és Katalin hercegnő esküvőjén, máris a következő királyi frigyre készülnek. Még idén nyáron oltár elé áll a királynő másik unokája, Zara Phillips.

Zara Phillips a királynő egyetlen lányának, Anna hercegnőnek a gyermeke. A bátyja két éve nősült meg, idén pedig gyermekük is született, így hála nekik, II. Erzsébet már dédnagymama! Anna hercegnő egyébként nem engedte, hogy a gyermekei hercegi, hercegnői rangot kapjanak, így nem kell közfeladatokat ellátniuk, és megmaradhattak magánembernek.

Újabb esküvő lesz a brit királyi családbanRészt vehet a londoni olimpián
Élvezték is a szabad életet, az 1981-ben született Zara és négy évvel idősebb testvére ugyanis távol a kameráktól, vidéken nevelkedett. A kislány előbb tanult meg lovagolni, mint járni. A lovak szeretetét szüleitől örökölte: édesapja, Mark Phillips kapitány díjugratásban aranyérmet szerzett a müncheni olimpián, édesanyja, Anna hercegnő pedig bekerült a ’76-os montreali olimpia brit díjugrató-csapatába, később pedig Európa-bajnok lett. Zara igen fiatalon eldöntötte, hogy szülei nyomdokába lép, díjugratásban már világbajnok, és nagy esélye van arra, hogy kvalifikálja magát a londoni olimpiára.

Nem értették, hogy miért szeret egy munkásosztálybeli csúnyácska férfit
Újabb esküvő lesz a brit királyi családbanA sport és a divat mindig is a két szenvedélye volt Zarának, korábbi szerelmeit is e körből választotta. Korábban együtt élt egy modellel, majd pedig egy zsokéval bútorozott össze. Utóbbi kapcsolat 2003-ban véget ért, Zara pedig nem sokkal később egy újabb élsportoló, Mike Tindall mellett tűnt fel.
Mike szülei a munkásosztály tagjai, ő maga azonban az angol rögbiválogatott kapitányaként világkupagyőztes lett. Igaz, a sikerek meglátszanak rajta, az orra például játék közben többször eltört, azóta is csúnyán ferde. Sokan nem is értették, hogy rendkívül szép és mindig csinos Zara hogyan választhatott ilyen férfit magának. De ahogy múlt az idő, mindenki megértette, ők ketten a sport szeretetére, a jó humorra és a szerelemre építették kapcsolatukat. Sohasem szégyellték kifejezni az érzéseiket: nyilvánosan csókolóznak, ölelik egymást, a sportpálya mellett egymáson fekszenek a fűben…

Kizárják a kamerákat az esküvőről. Mi lesz a nagymama ajándéka?
Újabb esküvő lesz a brit királyi családbanAz esküvőjük előtt Vilmos herceget és Kate Middletont soha nem láttuk nyilvánosan csókolózni, alig érintették meg egymást. Harry herceget annál inkább, őt sem zavarja, ha kamerák előtt ölel egy lányt. Nem csoda, hogy Zara és Harry jó barátok, gyakran szórakoznak kettesben vagy unokatestvéreikkel, Beatrice és Eugenie hercegnőkkel. Vilmos azonban a maga komolyságával mindig is kilógott közülük.
Hogy igen komoly a kapcsolata Zarának és Timnek, az először két éve derült ki, a pár akkor vett 800 ezer fontért egy vidéki udvarházat, melyhez természetesen lovarda, medence és óriási birtok is tartozik. Az épületet további 250 ezer fontért újították fel. Aztán tavaly decemberben hivatalosan is bejelentették eljegyzésüket, nemrégiben pedig elárulták, az újabb királyi esküvő idén július 30-án lesz, Skóciában, Edinburgh-ben. Egy 1688-ban épített kis templomot, a Canongate Kirköt választották a ceremónia helyszínének, ahova – jó előre közölték – nem engednek be kamerákat. Nem lesz tehát olyan nagyszabású rendezvény, mint Vilmos herceg és Katalin hercegnő esküvője, de hogy valamelyest emelje a ceremónia fényét, a nagymama, II. Erzsébet átengedte nekik edinburgh-i palotáját, a Holyroodhouse kastélyt a lakodalom idejére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top