Sztárok

SP kikosarazta a műsorvezetőt

A Nagy Duett színpadán jó néhányszor összehozták Iszak Esztit és SP-t, akik szerint még a feltételezés is csak egy képtelen ötlet. Krisztián állítja, nincs kettőjük között más, csak munkakapcsolat, amin ő maga, ha lehet, nem is változtatna.

SP kosarat adott a műsorvezetőnekVéget ért A Nagy Duett, így péntekenként sem SP, sem Iszak Eszti nem állnak többet fent a színpadon. Ezzel együtt egy „kapcsolat” is véget ért. Egy kapcsolat, amit Klárika, a zsűri egyetlen nőtagja, bélyegként ragasztott rá a két fiatalra. Pedig ez nem volt igaz! Krisztián, bár korábban már leszögezte, hogy a csinos lánnyal nincs közöttük semmi, most röviden azt is elárulta, a jövőben milyen viszonyt szeretne ápolni a műsorvezetővel. „Eszti aranyos lány, de nem az esetem.  Ahogy eddig, úgy ezután is munkakapcsolatban szeretnék állni vele. Ha jól tudom, hamarosan elkezdődik a saját interaktív műsora a zenetévén, nagyon várom, hogy oda meghívjon vendégként. De ebből több nem lesz” – nyilatkozta SP.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top