Sztárok

Barbie babát faragtak Liluból – fotó

Barbie babaként állt a kamerák elé Lilu vasárnap este az Alekosz menyasszonyt keres című műsor utolsó részében.

Mit csináltak Lilu hajával?-fotó A rövid hajú szőke műsorvezető úgy nézett ki, akár egy szőke Barbie baba. Noha a megszokott stílusától teljesen eltérő volt, hiszen Lilu külseje ezúttal nem vagány, hanem sokkal inkább nőies, babás, lágyabb volt.

Utánajártunk, hogyan került a nagy haj Lilu fejére. Hazánk legismertebb póthajszakértője, Potyó József avatott be minket a nagy titokba: Lilunak ugyanis póthajat tettek fel. Mivel ez a haj nem hosszú távra szól, ezért nem ragasztással, hanem csupán csak odaillesztéssel. „Egy estére nem szoktak hőillesztést alkalmazni, ami egyébként a legkedveltebb és legbiztonságosabb módszere a póthaj felrakásának. Én is ezt alkalmazom. Ilyenkor fogják a hajat, és alul megtűzik a tőhöz. Egyszerűen csak hullámcsattal. A néző semmit sem lát az egész csalásból. Nekem mellesleg Lilu sokkal jobban tetszik hosszú hajjal, ahogyan a legtöbb nő, talán el kellene gondolkodnia, hogy meghosszabbíttatja a haját…” – mondta el Potyó.

Mit csináltak Lilu hajával?-fotó

Mitől hatódott meg Lilu?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top