Sztárok

Vége Éva és Alekosz barátságának?

Alekoszt kínos kérdésekkel bombázták rajongói. Egyikük arra volt kíváncsi, hogy mit érez Alekosz most barátnője, VV Éva iránt.

Vége Éva és Alekosz barátságának?Alekosz és 19 éves újdonsült menyasszonya, Veronika volt a Blikk napilap fórumának vendége. Az egyik rajongó arra volt kíváncsi, hogyan alakult a görög férfi és lelki társa, Éva kapcsolata, amióta véget ért a Való Világ. Alekosz megdöbbentő választ adott. „Nagyon hiányozott, találkoztam vele körülbelül kétszer, nagyon furcsa Évával a villán kívüli lét. Bent a villában tökéletesen láttam és hallottam, kint pedig olyan érzés, mintha nem látnám és nem hallanám, ezt még szeretném megfejteni. Mintha egy hologram vagy egy árnyék lenne. Ez olyan furcsa, hogy nem igaz” – írta Alekosz. Lehetséges, hogy Éva teljesen eltávolodott egykori barátjától, aki miatt annyit zokogott? Lehet, azoknak lesz igazuk, akik úgy vélték, kettejük barátsága idekint nem fog folytatódni…

A(z) “Ön szerint mikor szakít Alekosz és Veronika?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
1 hónap múlva

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top