Sztárok

Egy napig járt együtt Alekosz és Veronika

A jelek szerint tomboló szerelemről szó sincs Alekosz és Veronika között. A görög macsó hazazavarta a lányt az első éjszaka – írta meg a Bors.

 Már nincs is együtt Alekosz és Veronika

Barbie babát faragtak Liluból

Nem jár egymással Alekosz és Veronika! Noha A szerelem a legfölsőbb szinteken utolsó adásában forrón csókolóztak, de minden jel szerint ez volt kapcsolatuk utolsó pillanata. Az estét ugyanis külön töltötte az ifjú pár. Alekosz – ahelyett, hogy ágyba vitte volna ifjú aráját – a Való Világ stábjával bulizott, Veronikát pedig nemes egyszerűséggel hazaküldte.

– Hát, még nem tudjuk – mondta a Bors kérdésére bizonytalanul Alekosz –, majd meglátjuk. Az az igazság, hogy ha majd találkozni akarunk, akkor felhívjuk egymást, tulajdonképpen nem járunk – közölte az okostojás, miközben Veronika buzgón bólogatott. – Semmi sem kötelező, ha együtt akarunk lenni, akkor találkozunk.

– Még nem ismerjük egymást – vágott közbe Veronika.

– Tényleg, egyáltalán nem ismerjük egymást – hagyta helyben a „vőlegény”, majd elgondolkodva folytatta: – Nincsenek terveink, fogalmam sincs, mi lesz.

Ki tudja, talán Alekosz fejében egy egészen más hölgyemény jár? 

Már nincs is együtt Alekosz és Veronika

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top