Sztárok

Magas sarkú cipőt hordasz? Felfrissítenéd fáradt, elnehezült lábaidat?

Modern világunkban életünket számos eszközzel tesszük kényelmesebbé, gondoljunk csak az autóra, vagy a liftre. Ezek a közlekedési eszközök olyan hatással vannak a mindennapjainkra, hogy a fizikai tevékenységeink, mint például a járás, a séta, aminek túlnyomó részét kellene képeznie a mindennapjainknak, háttérbe kényszerülnek.

Magas sarkú cipőt hordasz? Esetleg egész nap ülsz, vagy túl sokat állsz?Ehhez még hozzáadódik, hogy a legtöbben ülőmunkát végzünk, mely során a keringésünk deréktájon „megtörik”, a lábaink nem kapják meg a szükséges mozgást, az eredmény a vérkeringés és a nyirokkeringés gyengülése lesz, ami értelemszerűen az egész testünk keringésére is kihatással van. Az idő előre haladtával az egészségünket tesszük kockára.

A legtöbb esetben a duzzadt, vastag boka és a vastag vádli a nyirokkeringés nem megfelelő működését jelzi. A nyirokfolyadék pang a végtagokban, ez később ödémásodást okozhat. Az ülőmunka során a vér nem jut el megfelelőképpen az alsó végtagokba, mivel ez a szívünktől a legmesszebb eső rész, mozgás nélkül nehéz benne fenntartani  a megfelelő keringést, ezért fázik a lábunk mindig a legjobban. Ehhez még hozzájön a magas sarkú cipő okozta nem megfelelő alátámasztás és kész is a táptalaj a nagyobb problémák kialakulásához.

Magas sarkú cipőt hordasz? Felfrissítenéd fáradt, elnehezült lábaidat?De mit tehetünk, ha ülőmunkánk van, ha nem jut elég idő a sétára, ha szeretjük a csinos magas sarkú cipőket?

Ha van lehetőségünk rá, alkalmazzunk rendszeres talp- láb- és nyirokmasszázst! A legjobb lenne egy állandó otthoni masszőr, ami persze utópisztikus, de vannak azért elérhető megoldások is erre a problémára:

Az OTO Power Foot a jelenleg létező legprofesszionálisabb, az emberi kéz érintését legjobban megközelítő, hatékony talp-, láb- és nyirokmasszázs készülék, a Philips és az OTO Bodycare közös fejlesztése.

Arra tervezték, hogy a lehető leghatásosabb masszírozást nyújtsa a vádliktól a bokáig, a lábujjaktól a talpig mindenütt.

 

Ezenfelül esztétikus, helytakarékos, egy kényelmes fotel elé helyezve a család kedvenc házi láb- és talpmasszőrévé válhat, aki akkor kényeztet bennünket, amikor csak kedvük tartja. A Power Foot egyesíti magában a talpmasszázs és a nyirokmasszázs előnyeit.

Magas sarkú cipőt hordasz? Esetleg egész nap ülsz, vagy túl sokat állsz?

 

Magas sarkú cipőt hordasz? Esetleg egész nap ülsz, vagy túl sokat állsz?A nyirokmasszázs egy speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást, megszünteti a nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, segíti a sejtek és a szövetek regenerálódását, csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti meglevő gyulladások, sebek gyógyulását.

A Power Foot használata során a pangó nyirokfolyadék fellazul, kiürül, ezáltal lábunk karcsúbbá, vékonyabbá válhat. A feszítő érzés enyhülhet, a duzzanat visszahúzódhat.

A talp masszírozása a megfelelő pontok ingerlésével növeli a hozzá rendelt szerv vérbőségét, javítja az anyagcseréjét, a nyirokkeringését, ezáltal mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit. Hatékonyan alkalmazható betegségek megelőzésében, orvosi kezelések kiegészítéseként, rehabilitáció során. A talpmasszázs az egész szervezet működésére kiegyenlítő, harmonizáló hatású. Serkenthetjük vele a vér, illetve nyirokkeringést. Szabályozhatjuk hormontermelő mirigyeink munkáját. Segíthetjük az emésztést, kiválasztást. Sikeresen oldhatjuk vele a felgyülemlett feszültséget.

Magas sarkú cipőt hordasz? Esetleg egész nap ülsz, vagy túl sokat állsz?

 

Nézze meg a videót a készülék működéséről a honlapunkon! >>>

2011. júniusában a készülék 169 000 Ft helyett csak 149 000 Ft-ba kerül országosan ingyenes házhozszállítással*!                                                                                                 

 

*előre utalás esetén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top