Sztárok

Sebestyén Balázs kulisszatitkai – videó

Sebestyén Balázs új műsort kap. Megmutatjuk, hogy milyet!

Sebestyén Balázs kulisszatitkai-videóSebestyén Balázs hivatalosan is bejelentette, hogy nem lesz a következő X-Faktor műsorvezetője. A népszerű tévés, rádiós szakember ugyanis egy, hazánkban eddig unikumnak számító műsort kap, amiben végre egyedül lehet, nem kell majd egy csinos hölgy oldalán brillíroznia. Balázs sohasem csinált titkot abból, hogy ő alapvetően magányos farkasként szeret a kamera előtt állni, annak ellenére is, hogy nagyon kedveli Lilut vagy Ördög Nórát is. De Balázs az olyan műsorokat szereti elsősorban, ahol saját személyiségének kibontakoztatására van lehetőség és nem kell úgymond osztoznia a műsorvezetésen.

Balázs új műsorának neve nálunk 1 perc és nyersz! lesz, de ugyanez például a cseheknél „Máš minute”, a spanyoloknál „Uno para ganar”, Dél-Koreában „Sasohan Dojeon 60-cho”, Szlovéniában „Minuta do zmage”, míg mondjuk a románoknál „Câștigi în 60 de secunde” néven fut április eleje óta.

A játékban látható feladatok az építőtábori estéket, az esküvői vacsora utáni félrészeg férj próbatételeit és a kollégiumi zálogosdikat idézik egyszerre. A fődíj tízmillió forint.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top