Sztárok

Müller Attila két gyermeket szeretne!

A műsorvezető imádja a gyerekeket. Talán ezért sem meglepő, hogy Attila a minap részt vett egy bevásárlóközpontban megrendezett gyermeknapi mulatságon. Igaz, most még csak mások lurkóival játszadozhatott, de az már biztos, hogy ha eljön az ideje, Attila két gyermeket szeretne.

Müller Attila két gyermeket szeretne!Ki hinné, hogy az örökmozgó műsorvezető eljátszott már a gyermekvállalás gondolatával? Sokkal inkább azt gondolhatnánk, hogy Attilának a munkán kívül, csak az ismerkedésen és a bulin jár az esze. Pedig ez nem így van. Elképzelései szerint, két gyermeket szeretne.

„Borzasztóan szeretem a gyerekeket, és vágyom arra, hogy egyszer én is elmondhassam magamról, hogy édesapa vagyok. Ha eljön az idő, két gyermeket szeretnék. A nemük nem számít, mert úgy is nagy vagányokat nevelek belőlük. Csak egy dolog fontos, hogy szeressenek majd mozogni. Számomra nagyon fontos a sport, ezért az lenne a legnagyobb büntetés, ha tunya gyerkőceim lennének.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top