Sztárok

Stohl másokat is bemárthat könyvében

Máris nagy vihart kavart Stohl András önéletrajzi könyve. Vajon mennyire lesz őszinte, és kiket dob fel az év készülő botránykönyvében?

Stohl dílereket és prostikat dob fel?Amellett, hogy a lapok azt boncolgatják, hogy vajon mennyit is keres majd Stohl András készülő önéletrajzi könyvével, sokan félnek is a készülő irománytól. Köztudomású ugyanis, hogy Stohl évekig járta az éjszakát, és a Dopeman-könyvből az is kiderült, hogy András drogozott, és bizony a könnyű nőket sem vetette meg az éjszakában. Állítólag rettegnek a dílerek és a luxusprostik is, hogy mi derül majd ki a készülő könyvből. Sőt úgy hírlik, Stohl a magánéletéről is mesél majd számos pikáns részletet.

– András természetesen senkit sem akar kényelmetlen helyzetbe hozni a vallomásával, de az biztos, hogy kendőzetlen őszinteséggel mesél nem csupán szakmai pályafutásáról, de életének legfontosabb és legkínosabb, legbotrányosabb és legmeghökkentőbb eseményeiről is. A könyv kapcsán egy olyan ember képe bontakozik ki, akit csak nagyon kevesen ismernek egészen közelről. Az igazságot eddig senki, sehol nem írta meg Andrásról, úgyhogy most elmeséli ő a saját szavaival, hogyan is történt például a balesete… – mondta el a Nők Lapja Cafénak a könyv írónője, Szalai Vivien, aki egy korábbi könyvében már foglalkozott a luxusprostituáltak életével.

 

 

Stohl dílereket és prostikat dob fel?

Előbb lesz ítélet Stohl perében

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top