Sztárok

Vége a Mega-szerelemnek!

Kállay-Saunders András és Tolvai Reni szakított – írja a Bors. S bár már régóta arról pletykáztak, hogy a tehetségek soha nem is voltak együtt, ennek ellenére a két megasztáros menedzsmentje cáfol. Érdekes, amíg ők cáfolnak, az énekesek Facebook-oldala is azt sugallja, hogy valóban külön utakon jár a két fiatal. De vajon mi az igazság?

Vége a Mega szerelemnek!Már a Megasztár 5 versenyei alatt sokan megkérdőjelezték Tolvai Reni és Kállay-Saunders András érzelmeinek őszinteségét, miután az énekesek bejelentették: egymásba szerettek. Gyorsan terjedt a szóbeszéd, hogy a románc csak a külvilágnak szól.

Ezt erősítette, hogy a párt a tehetségkutató után szinte csak szervezett rendezvényeken lehetett látni, magánemberként nemigen mutatkoztak együtt. Nem véletlen hát, hogy feltűnést keltett, hogy a legnagyobb közösségi portálon a két énekes lapján ma már az olvasható: egyedülálló.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top