Sztárok

Veszélyben Hajdúék házassága!

Mindenre elszánt csinos lányok keresik Hajdú Péter kegyeit, ugyanis szépségkirálynőt választ a nős producer – írja a Bors. Felesége, a korábbi Miss Hungary udvarhölgye annak idején látta, hogy mire képesek a koronára áhítozó nők. Ezért urát még a munkahelyére is követi, ami súlyos feszültségeket gerjeszt a családban.

Veszélyben Hajdúék házassága!Sarka Kata maga kérte, hogy gyakornokként részt vehessen férje legújabb megaprodukciója, az ötvenmilliós költségvetésű „A szépségkirálynő 2011” című műsor készítésében. Döntése már az első napokban zűröket okozott Hajdúnak. Kata az első forgatási napon ugyanis jelezte, hogy nem ér be időben, mert a közös gyermeküket viszi bölcsibe. Péter erre ezt mondta, ha el mer késni, többet nem is kell jönnie. Még az sem hatotta meg, hogy a közös gyermekük körüli reggeli teendők miatt csúszott volna Kata programja. A feleség azonban gyorsan összekapta magát, hogy odaérjen, mert  mostanában vannak félelmei.

„A féltékenységről annyit, hogy Petiben megbízom, a lányokban viszont nem.  Láttam már, mire képesek az előrejutásért. Persze akik felajánlkoztak, azok közül egyik sem jutott sehova, de mindig van egy-kettő, amelyik megpróbálja.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top