Sztárok

Mégis szakított a magyar álompár?

Azt rebesgetik, hogy szakított Tolvai Reni és Kállay-Saunders András. Ugyan a menedzserek tagadnak, de a világhálón egyre többen állítják, hogy a két énekes bizony tényleg nincs együtt.

Mégis szakított a magyar álompárA hír pár napja látott napvilágot, hogy szakított Tolvai Reni és Kállay-Saunders András. A menedzserek tagadták, hogy igaz lenne, dacára annak is, hogy a legnagyobb közösségi portálon mindketten egyedülállóként szerepelnek. A pletyka azonban nem csitult el Tolvai Reniék körül, hiszen a különböző internetes fórumokon máris nagy erőkkel azt taglalják, hogy a hír egészen biztosan igaz.

„Már egy hónapja szakítottak”, „Nem is voltak együtt”, „Tolvai Reninek már új kedvese van” – ilyen és ehhez hasonló  hozzászólások vannak az interneten.

Igaz, az internet világában nehéz kihámozni, hogy mi az igaz és mi nem, de mivel az érintettek hallgatnak, és nem jelentek meg együtt az utóbbi időben sehol, makacsul tartja magát a pletyka a szakításukról.

Mégis szakított a magyar álompár

Mitől fogyott le Tolvai Reni?

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top