Sztárok

Détár Enikőnek nincs visszaút?

Détár Enikő nagybetegen visszatér a színpadra, de az RTL Klubhoz, úgy tűnik, nincs visszaút.
Fotó: Sanoma Archív/Gálos Mihály Samu
Fotó: Sanoma Archív / Gálos Samu Mihály

Détár Enikő újra színpadra lép – írta meg a Bors. A közelmúltban összeomlott színésznőt kolléganője, Fésűs Nelly fuvarozza majd a harmincperces előadás helyszínére. Enikő mindenképpen be akarja bizonyítani, hogy képes játszani, képes újra szórakoztatni közönségét, rajongóit, akik nagyon aggódnak érte…

– Köszönöm szépen az érdeklődést, jól vagyok, csak kicsit nehéz napokat élek. Szeretnék méltósággal elköszönni az RTL Klubtól, és megköszönni az elmúlt éveket – mondta a színésznő a Borsnak, majd kérte, hogy a továbbiakban keressék egykori csatornáját, ahonnan hetekkel ezelőtt közös megegyezéssel távozott. Itt megtudtuk: a kereskedelmi televíziónál azt tervezik, hogy egy nagyobb interjút készítenek vele az elmúlt időszakról. Ám a Bors úgy értesült, hogy ez egyelőre nehézségekbe ütközik, ugyanis a művésznő sorra mondja le a felvétel időpontját. Így kétséges, hogy mikor készülhet el a vallomás, amely talán sok mindenre választ ad majd.

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója nem túl reménytelien válaszolt arra a kérdésre, hogy lát-e esélyt arra, hogy Enikő valaha is visszatérjen az RTL Klub képernyőjére…

– Erre csak annyit mondhatok, hogy ha valakivel kapcsolatban bármilyen bejelentenivalónk van, azt megtesszük – zárta rövidre a választ a programigazgató.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top