Sztárok

Eljegyzési gyűrű csillog Jennifer Aniston ujján?

Alig pár nappal azután, hogy a Jóbarátok 42 éves sztárja, Jennifer Aniston a nyilvánosság előtt is felvállalta kapcsolatát Justin Theroux színész-forgatókönyvíróval, máris ott csillog egy aranygyűrű Aniston ujján.

Eljegyzési gyűrű csillog Jennifer Aniston ujján„Még hiszek a kapcsolatokban, családra vágyom” – nyilatkozta Jennifer Aniston egy exkluzív interjúban a NLCafénak idén áprilisban. Mondta ezt a színésznő azok után, hogy férje, Brad Pitt öt év házasság után elhagyta őt Angelina Jolie színésznőért. És miközben a 42 éves Aniston sorra bukott bele a kapcsolataiba, addig Pitt és Jolie már hat gyermeknél tart.
De úgy tűnik, végre Jennifer is rátalált a boldogságra Justin Theroux személyében. Habár a kapcsolatukat csak pár napja hozták nyilvánosságra, a színésznő ujján máris aranygyűrű csillogott, amikor tegnap elhagyta az Universal filmstúdiót. „Jen nekünk is keveset mesél az új szerelméről, de ha eljegyezték volna egymást, azt nyilván elmondta volna” – nyilatkozta egy barátja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top