Sztárok

Felnőtt a fekete hattyú – Natalie Portman 30 éves

Aki csak felszínesen ismeri, annyit tud felidézni, hogy idén Oscart kapott, és hogy szerepelt a <i>Léon, a profi</i>ban meg a <i>Star Wars</i>ban. Pedig egy sor más érdekesség elmondható még róla. Te se maradj tájékozatlan, tudj meg többet a szülinaposról!

Leghíresebb szerepei

1994-ben a Léon, a profiban debütált Jean Reno oldalán, aztán feltűnt a Támad a Mars, Csillagok háborúja, Zoolander, Hideghegy című sikerfilmekben.
2005-ben a Közelebb című filmjéért Golden Globe-ot kapott, idén pedig a Fekete Hattyúval nyert Oscart.

Még több sztárhírért kattints ide!

Kezdjük azzal, hogy Natalie Portman valódi neve nem is Portman, hanem Hershlag. Művésznevét csak azért választotta, mert ezzel is óvni akarta családját a sajtó és a rajongók tolakodó kíváncsiskodásától. Nem tősgyökeres amerikai, Izraelben, Jeruzsálemben született.

Bár nem egy sikerfilmben szerepelt már, a színészetnél sokkal többre tartja a tudományt: a Harvardon pszichológiát tanult, mellette pedig történelmet, filozófiát és teológiát is hallgatott. Angolul, héberül folyékonyan beszél, de franciául, japánul, németül és arabul sem lehet eladni.

Nemrég született kisfia Benjamin Millepiedtől, a 33 éves francia balett-táncostól.

De száz szónál is többet mond egy fénykép – hát még egy képgaléria! Kattints, és nézd meg fotógalériánkat Natalie-ról!

Felnőtt a fekete hattyú - Natalie Portman ma 30 éves

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top