Sztárok

Kelemen Anna újra árulja a testét

Újra a testét árulja Kelemen Annácska. A volt playmate azonban igencsak leadott az árából.

Kelemen Anna újra prostituált lett

Kelemen Anna újra prostituált lett

Ördög Nóra a férjének pózolt

Egykoron az ország legismertebb és legdrágább playmate-je volt, napjainkban egy lecsúszott prostituált, aki súlyproblémákkal küszködik…

Hol vannak már azok az idők, amikor milliókat keresett Havas tanár úrral közösen megírt könyvével, és luxusautóval járt, vagy milliós táskája volt? Annácska ma már az interneten hirdeti magát a következő szöveggel:

„Kedves Uram, én egy híres magyar playmate vagyok. A nevem Anna. El kell mondjam, hogy imádom a szexet, nem tudok nélküle élni, ezen a téren Velem mindent kipróbálhat! Amennyiben felkeltettem érdeklődését, a nappali órákban hívjon kérem, hívószámkijelzéssel! Ha gondolja, meglátogathat, vagy elmehetek magához, esetleg szállodába! Várom hívását! Puszi: ANNA” – ez áll az internetes hirdetésben.

Az egykori modell, aki annak idején fénykorában ezer eurót keresett óránként, most már negyvenezer forintért vállalja ugyanazt….

Még több friss sztárhír? Csak egy kattintás!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top