Sztárok

Személyzetet keres Vilmos herceg és felesége

Házvezetőt, főkomornyikot, inast és öltöztetőket keres Vilmos herceg és Katalin cambridge-i hercegnő.

Személyzetet keres Vilmos herceg és felesége

 További sztárhírek itt!

Áprilisi esküvőjüket követően a fiatal házasok még abban bíztak, hogy a körülményekhez képest sikerül majd minél normálisabb életet élniük az északkelet-walesi Anglesey szigetén bérelt otthonukban. Hamar rádöbbentek azonban, hogy a hivatalos kötelezettségekkel teli mindennapokat csak jó személyzet segítésével lehet átvészelni – olvasható a The Daily Telegraph című brit lap internetes kiadásában.
    Miután Vilmos herceg és Katalin hercegnő úgy döntött, hogy londoni tartózkodásaik idején a Kensington-palota egyik szárnyában fognak megszállni, állítólag már meg is hirdették a házvezetői, főkomornyiki, inasi és öltöztetői posztokat. Néhány segítő kéz már múlt szombaton is elkelt volna a brit trónörökösnek. A cambridge-i herceg ugyanis egy katonai parádé próbájáról egyenesen az epsomi futamra sietett, miközben pillanatok alatt kellett átcserélnie medvebőr kucsmás egyenruháját cilinderre és frakkra.
    Katalin öltöztetőnőjének pozíciójáért is nagy lesz a harc, mivel a cambridge-i hercegnő már most az egyik vezető divatikonnak számít, és világszerte fürkésző tekintetek elemzik minden egyes megjelenését. A Buckingham-palotában állítólag már meghirdették az állást a személyzet körében. A hírek szerint Katalin hercegnő még azelőtt szeretne túlesni az interjúkon, és felvenni a személyzet egy részét, hogy Vilmos herceggel június 30-án elindulnának első hivatalos tengerentúli útjukra Kanadába.  
    „Az egész palota zsong az izgatottságtól. Rengeteg ember szeretne ilyen nagy presztízzsel bíró munkát végezni. A királyi család ráadásul szeret a már meglévő személyzetből választani, ahelyett hogy idegeneket vennének fel kívülről” – árulta el a Daily Mirror című brit lap Buckingham-palotai forrása.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top