Sztárok

Több százezres bírság vár Liptaira

Alaposan a pénztárcájába kell nyúlnia Liptai Claudiának, aki korábban rokkantkártyával parkolt a belvárosban. A TV2 sztárja ellen vádemelési javaslatot kértek, dacára annak is, hogy Liptai foggal-körömmel védekezett a rendőrségen.

Több százezres bírság vár Liptaira

Még több sztárhír? Csak egy kattintás!

Ugyan közokirat-hamisításért akár három év szabadságvesztés is kiszabható, szinte kizárt, hogy Liptai börtönbe menjen. Megkérdeztünk egy jogi szakértőt, hogy milyen reális büntetésre számíthat Liptai. A szakember szerint a börtöntől nem kell félnie, de valószínű, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia a kihágásért.

A közokirat-hamisítás a közbizalom elleni bűncselekmények körébe tartozik, jogi tárgya a közokirat hitelességébe és valódiságába vetett közbizalomhoz fűződő társadalmi érdek. Mivel nem közveszélyes bűnöző, nem valószínű, hogy börtönbe küldik. Vélhetőleg pénzbírságot fog kapni, amelynek összege elérheti a több százezer forintot is” – mondta el dr. Lohn Balázs.

Liptai imázsának mindenesetre rosszat tett az egész botrány, hiszen a rossz helyen parkoló hírességek mindig is szúrják a hétköznapi emberek szemét. Az internetes fórumokon hetek óta hevesen támadják, állítólag még aláírásgyűjtést is szerveznek, hogy vegyék le a képernyőről.

Több százezres bírság vár Liptaira

 

Miért beszélnek ennyit Liptai ruhájáról?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top