nlc.hu
Sztárok
Eljegyezték a Twilight-filmek sztárját

Eljegyezték a Twilight-filmek sztárját

Elszakítja egymástól a munka a Twilight szerelmeseit, Robert Pattinsont és Kristen Stewartot. Míg ők ketten most éppen szakítanak, addig az Alkonyat egy másik sztárja, a Rosalie-t alakító Nikki Reed élete legboldogabb napjait éli.
 Még több izgalmas sztárhír itt!

Áprilisban szakítottak, aztán egy hete egy kis időre újra összejött Robert Pattinson és Kristen Stewart: az MTV Movie Awardson. Pattinson és Stewart a díjátadón és az azt követő after partyn tudták egymás társaságát élvezni, azonban nem sokkal az esemény után már külön távoztak Los Angelesből: Stewart Londonba utazott, míg Pattinson Torontóba repült, ahol Cosmopolis című filmjét forgatja. David Cronenberg alkotásában Robert a főszerepet játssza. A két ifjú színész azt állítja, szakítottak, mert túl elfoglaltak, és a szerelem most nem fér bele az életükbe.
 
A gyors elválás mindkét sztárt megviselte, Pattinson a torontói reptéren igen melankolikus állapotban vonszolta magát. A hétvége egyébként nem csak azért volt sikeres a fiatalok számára, mert újra egymásra találhattak, hanem mert több díjat is átvehettek a gálán. Az Alkonyat: Napfogyatkozás elnyerte a legjobb filmnek járó elismerést, míg Pattinson például a legjobb férfi főszereplőnek járó díjjal, Stewart pedig a női főszereplőnek járó szobrocskával gazdagodott.

Eljegyezték a Twilight filmek sztárját
Eljegyezték a Twilight filmek sztárját

Míg Stewarték a különválás mellett döntöttek, addig a film egy másik sztárja repes a boldogságtól. A sorozatbeli Rosalie Cullennek, azaz Nikki Reednek ugyanis barátja, Paul McDonald a minap megkérte a kezét. Ami azért érdekes, mert néhány hónappal ezelőtt a pár még csak nem is ismerte egymást. Az American Idol versenyzője és a színésznő először márciusban találkoztak. Most pedig már az esküvőt tervezik, a közös otthonukat keresik. „Sokan azt mondják, hogy túl gyorsan történnek a dolgok a kapcsolatunkban. De ez engem egyáltalán nem érdekel. Mindenki azt gondol, amit akar, a lényeg, hogy én szerelmes vagyok Paulba. Soha nem találkoztam még olyan nyíltszívű és őszinte emberrel, mint ő” – áradozott a 26 éves zenészről Reed a People magazinnak.

DiCaprio titokban találkozgat a Twilight-filmek sztárjával!
Nikki Reed
Nikki Reed a Twilight című filmben
Vőlegényével, Paul McDonald
Vőlegényével, Paul McDonalddal

Az imádat egyébként kölcsönös. Paul különleges, romantikus születésnapi ajándékot eszelt ki vámpírlány 23. születésnapjára, amely májusban volt. A férfi egy kettesben, biciklizéssel eltöltött napot szervezett Nikkinek a Cataline Szigeten. A közös napot, még az esti nagy parti előtt, egy tortával koronázták meg.
„Csokitortát kaptam. Életem legfinomabb tortája volt” – mesélte a színésznő, aki azt is elárulta: emellett csupán egy 10 dollár értékű nyakláncot kapott. No nem azért, mert Paul nem vett volna számára drágább ajándékot, hanem azért, mert Nikki külön kérte, hogy csupán valami olcsó aprósággal lepje meg őt.
 
A pár jelenleg új otthonának keresésével van elfoglalva. Már most is együtt élnek, azonban tágasabb lakásra vágynak. „Nagyobb teret szeretnénk. Az, hogy Paul a zenei karrierjére tudjon koncentrálni, mindkettőnknek fontos. Ezért szeretnénk, ha az új otthonunkban lenne egy külön helyiség, ahova el tud vonulni és a zenével foglalkozni” – mondta a szép színésznő.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top