Sztárok

Lejárató videó Sarka Katáról

Kínos videót készített Sarka Katáról a DopeManTv. Hajdú Péter felesége egy volt kedvesével akadt össze, és ezt rögzítették kamerával – írta meg a Bors.

Titkos, lejárató videó Sarka Katáról

 Még több sztárhír, itt!

Csak percekig volt elérhető a világhálón az a rejtett kamerás felvétel, amelyet a rapper, Dopeman csatornája, a DopeManTV forgatott Sarka Katáról, de később újra elérhető lett a világhálón.

Hajdú Péter felesége a TV2 Magellán című műsorának stábjával forgatott Dopemannel közösen. A helyszínen volt a rapper Lali nevű barátja, aki felfedezte a forgatócsoportban Katát, akit egykori volt élettársaként emleget. Szerinte Hajdú rövid pórázon tartja nejét.

“Nem jöhetsz ide köszönni? Ezt nem is értem. Együtt éltünk, és nem tudsz puszit adni? Hagyjad már a hülyeségedet! Ez olyan butaság, hogy valami förtelmes” – mondta Katának a tetovált férfi. Hajdú neje végül odament, és adott egy puszit.

“Én sem örülnék, ha Peti Bálint Antóniával puszilkodna” – szabadkozott Kata, de Lali nem érte be ennyivel.

Várj egy kicsit, mi nem miatta mentünk szét, hanem Bálint Antóniával ők mentek szét miattad. Mire féltékeny? Jobb az, hogy titokban chatelgetsz velem a Facebookon?” – kérdezte Katától. A videó óriási botrányt okozott, még a TV2-nél is felháborodtak az ügyben, mondván, ízléstelen a gyakornokként dolgozó Sarka Katáról titkos felvételeket készíteni. Hajdúék bejelentették soha nem volt Sarka Kata élettársa az említett férfi és a videó miatt kártérítést követelnek.

Titkos, lejárató videó Sarka Katáról

Kiderült, mennyi Sarka Kata IQ-ja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top