Sztárok

Gallusz Niki a boldogságot találta meg egy nő mellett

Nőt szeret Gallusz Niki. Azt beszélik, annyiszor csalódott a férfiakban, hogy ezért kezdett inkább egy hölggyel. De valóban ilyen egyszerű volna? Ha nem jön be a férfiakkal, jöhetnek a nőknek a nők?

Gallusz Niki és a leszbikus sztárok

 Még több sztárhír, itt!

„Én majdnem mindig szerelmes vagyok” – mondta néhány hónapja a Nők Lapja Cafénak Gallusz Niki. Akkor még nem sejthettük, hogy a színésznő újra szerelmes, méghozzá egy nőbe.

Niki ma már azt mondja szűkszavúan, nincs ebben semmi különös, ilyen van, megtörténhet bárkivel. Lindsay Lohan, Jodie Foster vagy Madonna leszbikus kapcsolata óta tudjuk, nem kell ezen csodálkozni.

Niki környezetében azt beszélik, hogy a tehetséges színésznő évekig kereste a boldogságot férfiak oldalán, de azt a fajta szerelmet, ami őt kiegyensúlyozottá tette volna, nem találta meg.

Mindenkinek joga van azt szeretni, akit akar, nemtől függetlenül.  Mindenki csak azt kívánhatja a színésznőnek, hogy boldogsága legyen tartós, de példája és számos külföldi sztáré is, mindenképpen elgondolkodtató. Hiszen sokunk küzd a magánélet útvesztőiben, csalódik egy-egy férfiban vagy nőben, de nem feltétlenül kezd a saját nemével. Csernus Imre egy korábbi, Nők Lapja Cafénak adott interjújában a témába vágóan annyit mondott, hogy a nők egyre férfiasabbak, és nem csoda, hogy nőkkel kezdenek, hiszen a férfiak egyre nőiesebbek, ami a nők hibája. Kevésbé kacifántosan, Csernus így fogalmazott: „A nők egyszerűen mindent elkövettek, hogy  kiheréljék a férfiakat, most meg sírnak, hogy nincs egy normális férfi, akivel kezdhetnének.”

Gazdag Enikő pszichológus szerint nehéz eldönteni egy híresség esetében, hogy csupán hóbortról, pillanatnyi állapotról vagy valódi leszbikusságról van szó. „Általában ezek a hölgyek csalódtak a férfiakban, esetleg bántalmazták őket, mindenképpen idegennek érzik a férfiak világát, veszélyesnek tartják, és a nők között érzik biztonságban magukat. Egy leszbikus kapcsolat is lehet jó és kiegyensúlyozott, fontos, hogy a felek vállalják azt, önmagukban a helyére tegyék nemi identitásukat.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top