Sztárok

Seal-exkluzív: “A Lánchidat fogom fotózni Budapesten”

"Dóra, a felfedező?" – kérdezte tőlem Seal, miután bemutatkoztam, és mielőtt feltehettem volna neki az első kérdésemet. Először nem is értettem, mire gondol, majd beugrott: kisgyerekei vannak, Dóra, a felfedező pedig a gyerekek egyik kedvenc mesehőse.
Még több sztárhír? Csak egy kattintás!

Ó, édesapaként ezek szerint te is ismered Dórát…
Hát persze! Mindenki ismeri Dórát, a felfedezőt. Akinek gyereke van, biztos, hogy ismeri őt.

Seal-exkluzív: „A Lánchidat fogom fotózni Budapesten”Nem először adsz koncertet Magyarországon. Mennyiben lát majd újdonságot az, aki eddig minden koncerteden ott volt?
Teljesen más show lesz, mint az eddigiek. Új dobosunk van, és az énekesnők is cserélődtek a csapatban. A csapat tagjainak cserélődésével változik a zene is. Az új tagokkal van lehetőség kísérletezni. Új zenészekkel energikusabban lehet dolgozni. Zenében is vegyes lesz az este: felcsendülnek a régi nagy slágerek, de játsszunk majd dalokat például a Soul és a Comittment című korongomról is.

Milyen emlékeid vannak Magyarországról?
Imádom az építészetet. A Lánchidat. Kitűnő fotózási lehetőségek adódnak a városban. Emellett pedig úgy gondolom, hogy a magyarok nagyszerű emberek.

A Twitteren olvastam, hogy a fotózás a szenvedélyed…
Igen. Nagyon szeretek fotózni. Ezért is örülök, hogy visszatérek Magyarországra: lehetőségem lesz arra, hogy gyönyörű képeket készítsek.

A gyerekeidnek milyen ajándékot vinnél Magyarországról?
Ó, ezen még nem gondolkodtam. De remélem a mostani utazás alatt felfedezek valami számukra érdekes dolgot.

Melyik az a dal, amelyet minden koncerten el kell játszanod?
A Kiss from a Rose, a Crazy, Love’s Divine.

Volt olyan fellépésed, ahol megpróbáltad ezeket kihagyni a programból?
Nem igazán. Általában olyan dalokat játszom, amelyekhez hangulatom van, ezeket pedig szeretem. De egyébként sok mindentől függ, hogy mit játszom. De azon még sose gondolkodtam el, hogy ezeket ne játsszam.

Annak idején készítettél egy duettet a feleségeddel, Heidi Klummal. Lesz folytatása a közös zenélésnek?
Nem görcsölök rá a dolgokra: nálam minden az inspirációval kezdődik. Nem tervezek meg előre semmit. Ha éppen úgy alakul, hogy valamihez kedvet kapok, akkor azt megcsinálom. Akkor és ott ezt így éreztük jónak. De erőltetni semmit nem erőltetek. Így arról sem volt még szó, hogy nekünk muszáj lenne egy közös lemezt készíteni.
 
Seal koncertje július 3-án látható a Papp László Sportarénában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top