Sztárok

Zimány érti a humort és nem perel

Egy bátor kijelentéssel elneveztük őket a magyar David és Victoria Beckhamnek, de Zimány és Dzsudzsák kapcsolata inkább hasonlít egy mexikói szappanoperához. Vagy inkább egy orosz teleregényhez?
 Még több sztárhír, itt!

zimány készül„Életem szerelme” – nyilatkozta igazán szerelmes arccal Zimány Linda a Fókusznak Dzsudzsák Balázsról. Aki azt gondolná, hogy az Anzsi Mahacskalához igazoló focista és a magyar glamour  modell úgy nyilatkozgatnak, mint Alekosz és vastag szájú nem barátnője, az nagyon téved. De aggodalomra semmi ok! Linda mindannyiunk megkönnyebbülésére megtörte a csendet, és tegnap este a Fókuszban elárulta, hogy élete szerelme a legjobban fizetett magyar labdarúgó.
Szóval Dzsudzsák jött, a modell szíve pedig megdobbant, és végre mindenki kívánságát kielégítve már azt is elárulta, mi a legjobb ebben a kapcsolatban. „Balázs mellett van egy civilebb életem, mert külföldön nem ismernek, és nagyon élvezem ezt” – mondta Zimány, aki hozzátette, érti a viccet, és egyelőre nem szándékozik perelni senkit a megjelent cikkek miatt, amúgy meg még soha nem járt Moszkvában, és már alig várja, hogy választottjával bebarangolják. Mi pedig gyanítjuk, hogy ezt is megnézhetjük vágatlanul valamelyik tévéműsorban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top