Sztárok

Megszólal Liptai kollégája! Mi igaz a munkahelyi szerelemből?

Liptai Claudia állítólag a válásba kergette nős kollégáját, akivel újra viszonya van. Kollégája azt mondja: mindezt az irigyei terjesztik róla. De kinek van igaza?

Miért akarják tönkretenni Liptait?

 Még több sztárhír, itt!

Liptai Claudia kimerültségre hivatkozva szabadságot kért, és határozatlan időre lemondott a Mokka vezetéséről. Azt mondja, több időt szeretne kislányával, az ötéves Panka Sárával tölteni. Amikor a hír napvilágot látott, már sokan suttogták, hogy valami nem stimmel az egésszel, és vagy kényszerszabadságra küldik Liptait, vagy valami komoly, valószínűleg személyes oka van annak, hogy pihenni szeretne. Állítólag ez az ok régi-új kedvese, egy nős férfi, B. Péter.

Sokan tudni vélik, hogy a férfi már válik is a feleségétől Claudia miatt. A színész-műsorvezető egyik kollégája azonban azt mondja: Liptainak annyi irigye van sikerei miatt, hogy gyakran hazudoznak róla, és álhírekkel árasztják el a sajtót. „Adott egy sikeres, szexis nő, naná, hogy mindenkivel összehozzák.  Nyílt titok, hogy sokan ülnének az ő székében, sokan lennének a helyében. Mivel azonban a nézők szeretik, és jól vezeti a TV2 sikerműsorait, máshogy nem tudnak kibabrálni vele, mint hogy mindenfélét terjesztenek róla a sajtóban. Így próbálják meg tönkretenni a jó hírét” – mondta el a kolléga. 

Miért akarják tönkretenni Liptait?

Liptai bakiparádéja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top