Sztárok

Kirúgták Görög Zitát

Kovács Áron káromkodott a lottósorsolás alatt, de nem őt, hanem a másik műsorvezetőt, Görög Zitát küldték el a műsortól.

Kirúgták Görög Zitát

 Még több sztárhír, itt!

Az egyik lottósorsoláson Kovács Áron nyelvbotlása miatt hatalmas felfordulás keveredett. A műsorvezető élő adásban állítólag véletlenül káromkodott, amit partnernője, Görög Zita, a hírek szerint képtelen volt profi módon kezelni. Áron a következőt mondta: „Szeretjük a Sugar and ló…t!” Ám ezek után mégsem Áront, hanem Zitát menesztette a csatorna. „Az élőműsor ilyen, vannak hibák, amiket tudni kell kezelni. Ami nekem felróható, az csupán egy nyelvbotlás volt. Valóban rosszul mondtam ki a zenekar nevét, de nem szándékosan tettem és bocsánatot is kértem még az élő adásban. A  Sugarloaf együttes tagjai már megalakulásukkor azon nevetgéltek, hogy egyszer valakin biztosan ki fog majd a nevük, de nem hittem volna, hogy pont én leszek az. Egy biztos, a baki előtt és után is tökéletes műsorvezetői munkát végeztem. Annak, hogy Zitával kapcsolatban nem volt elnéző a csatorna, valószínűleg az volt az oka, hogy kettőnk műsorvezetése között különbséget véltek felfedezni. Én Zita reakciói miatt is elnézést kértem az adásban” – mondta Kovács Áron.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top