Sztárok

Lajcsi felesége felemészti magát!

Mindenki abban hisz, amiben akar. Galambos Lajos és felesége például táltos segítségét kérték. Kiderült, az asszony aurája halvány, ami állítólag azt jelenti, a nő felemészti magát.

Lajcsi felesége felemészti magát!

 Még több sztárhír, itt!

Újabb különös sztárhóbort ütötte fel a fejét. Még egyesek, például Vágó István kineveti és elutasítja a táltos mestereket, addig Galambos Lajos vakon hisz benne. Ő tudja…
A zenész mostanság saját szellemiségét kívánja fejleszteni, s ebből családját sem szívesen hagyná ki. Nemrégiben kiderült, hogy felesége mindenről lemond a családért. Hogy ezt a zenész meglássa, egy táltos kellett. Lajcsi ezért azt szeretné, ha gyermekei anyja többet kényeztetné magát. „Valóban gyenge volt a feleségem aurája, ami azt jelent, hogy alig van energiája. Ő minket, a családját szolgálja és ez nem jó. Szeretném, ha több időt fordítana magára. Többször járna el kikapcsolódni, ha nem mi lennénk az elsők, mert nekünk ő a legfontosabb. Nem akarom, hogy feleméssze magát.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top