Sztárok

Tatár Csilla három gyermeket szeretne

Szinte minden nőnek az álma, hogy egyszer gyermeket szüljön. De van, aki nem csak egyszer szeretné megélni a gyermekáldás pillanatát. Így van ezzel Tatár Csilla is, aki három lurkóra vágyik.

Tatár Csilla három gyermeket szeretneA műsorvezető évek óta boldog házasságban él szintén televíziós férjével, Gönczi Gáborral. Nem is csoda, ha nemcsak a szakmai dolgokban, de a gyermekvállalás kérdésében is tökéletesen egyetértenek. Azért lássuk be, szerencsés kapcsolat az övék, hiszen ez manapság kevés párról mondható el.

„Az idő folyamán arra a következtetésre jutottam, hogy három gyermeket szeretnék szülni. Annak már egy kis csapatjellege van, pártolom azt, hogy ne egyke legyen a gyerek. Nekem is van egy öcsém, jól ismerem az előnyeit annak, ha valaki testvér mellett nőhet fel. Nincs köztünk nagy korkülönbség, mindig nagyon jól elszórakoztattuk egymást. Ráadásul a férjemnek is van testvére, így maximálisan támogatja a tervemet.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top