Sztárok

Bálint Toncsit levélben alázza Földesi-Szabó

Korántsem olyan békés a helyzet Bálint Antónia és Földesi-Szabó László között, mint ahogyan azt a volt szépségkirálynő korábban lefestette. A börtönben ülő üzletember kipakolt Toncsiról.

Bálint Toncsit levélben alázza Földesi-Szabó

 Még több sztárhír, itt!

A Blikk megszerezte Földesi-Szabó László első börtönlevelét. Az irományból egyértelműen kiderül, hogy az első fokon hét év börtönre ítélt egykori alapítványi elnök nincs túl jó véleménnyel kislánya édesanyjáról, Bálint Antóniáról, aki folyamatosan nyilatkozik róla, és állítólag sok pénzt követel.

A levél újra és újra visszatérő, legfontosabb motívuma azonban az, hogy Bálint Antónia egyszer és mindenkorra hagyjon fel gyermeke apjával kapcsolatos sajtószerepléseivel. „…Antónia sem tudom, hogy most miért erőlködik. Hiszen a december 22-e előtti hónapokban azt mondta egyszer, hogy amíg nem lesz ítéletem, addig nem láthatom a kislányomat… Antóniának gyerektartás vonatkozásában is irreális el­képzelései lettek volna…” – áll Földesi-Szabó levelében a szomorú igazság. 

„…A sajtónyilatkozatokkal és a nyilatkozatokkal kapcsolatban határozottan megtiltom Antóniának, mint ahogy néhány hónapja ezt már megtettem, hogy velem kapcsolatban bármit is nyilatkozzon… A gyermekeim anyukáival nem kívánok kommunikálni, mivel az elmúlt hónapokban a magatartásuk és viselkedésük sok kivetnivalót mutatott számomra…”

Antónia korábban azt nyilatkozta, Földesi-Szabó biztosan találkozni akar majd vele, és jó a kapcsolatuk, nagyon jó édesapának tartja a férfit, aki nem hagyja cserben őket érzelmileg és anyagilag sem…

Úgy tűnik, csalódnia kellett.

Összeesett az utcán Bálint Toncsi

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top