Sztárok

Bújtatják Claudiát

Rengeteg fotós várta ma délelőtt Liptai Claudiát az egyik stúdió előtt, ahová szinkronizálni érkezett a TV2 műsorvezetője. Ő azonban kijátszotta a sajtó munkatársait.

Bújtatják Claudiát

 Még több sztárhír, itt!

A sajtó képviselőinek azt mondák, amint a színész-műsorvezető befejezi a munkát, elmegy az épületből. Azt azonban senki sem tudta, hogy Liptai a legnagyobb titokban a hátsó bejáraton távozik majd a stúdióból. Információink szerint Claudia még az autóját is ott hagyta az épület előtt, amit kollégái később utánavittek, ezzel azt is ki tudták védeni, hogy a hírességet az autójánál kapják lencsevégre a fotósok.
Liptai múlt héten jelentette be, hogy határozatlan időre szabadságra megy, így nem fog szerepelni a  Mokkában. Egyes hírek szerint összejött a műsor főszerkesztőjével, aki már a válópert is elindította, ha hinni lehet a találgatásoknak, akkor Claudiával akar boldog lenni.

Nem ez az első eset, hogy így rejtegetnek egy magyar hírességet. Vasárnap este Stohl András arról mesélt a Naplóban, hogy a balesete utáni első előadás estéjén egy autó csomagtartójában csempészték be a kollégái a színházba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top