nlc.hu
Sztárok
Kulka: Stohl jól van, szorongva várja az ítélethirdetést

Kulka: Stohl jól van, szorongva várja az ítélethirdetést

Kulka János is részt vesz Stohl András mai tárgyalásán. Ám még a bíróság előtt a Mokkában mesélt arról, hogy miért írta alá a petíciót, és szerinte hogy viseli Stohl az ítélethirdetés előtti bizonytalanságot.
 Stohl tárgyalás percről percre – itt!
Fotó: MTI
Fotó: MTI

Több mint két tucat színész írta alá azt a nyilatkozatot, melyben arra kérik a bíróságot, hogy mérlegeljék Stohl András családi állapotát, és a büntetés kiszabásakor ezt vegyék figyelembe. A petíció azóta már a bíróságon van. Kulka János a Mokkában azt nyilatkozta: ő azért csatlakozott a kezdeményezéshez, mert túl súlyosnak tartja az ítéletet, és nem azért, hogy Stohl megússza a „rettenetes hülyeséget, amit csinált”. Szerinte kollégája „sokat bűnhődik a baleset óta, de lehet, hogy nem eleget”, utolsó találkozásuk alkalmával Stohl szorongva várta az ítélethirdetés napját. Nem kell mindenkit automatikusan börtönbe dugni – vallja Kukorelly Endre, aki az ítéletre váró színész drogellenes programját megfelelő vezeklésnek és a társadalom számára is hasznosabb büntetésnek tartaná. A TV2 reggeli műsorának vendégei hozzátették: semmiképp sem azt szeretnék kifejezni a nyilatkozattal, hogy ha valaki híres, akkor meg kell úsznia a büntetést.

Kulkát egyébként reggel kiküldték a tárgyalásról, mert rágózott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top