Sztárok

Stohl: Úgy érzem magam, mintha filmben lennék

Nem született ítélet Stohl András másodfokú tárgyalásának első napján. A színész elfáradt a bíróságon, ahonnan párja hazarohant.
Stohl: Úgy érzem magam, mintha filmben lennék

Stohl tárgyalásáról bővebb beszámolót és képeket itt találtok!

„Úgy érzem magam, mintha egy filmben lennék. Rettenetesen elfáradtam” – mondta Stohl András a másodfokú bírósági tárgyalásának első napján. A színész ügyében ma nem hozott ítéletet a bíróság. Míg délelőtt Stohl vallomásával ment el az idő, addig délután több órán keresztül vitatkozott a kirendelt orvosszakértő és a védelem szakértője arról, hogy az áldozat, K. Pál csípőmozgás-beszűkülését mi okozta.

Ezután egy pszichiátriai szakértőt hallgattak meg, mert Stohlról kiderült, hogy agyrázkódása volt a baleset után, és akár ez is lehetett az oka a furcsa viselkedésének, nem csak a részegség. Háromkor már érezhetően a bíróság sem tudta követni a 0,5 cm-es végtagrövidülés esetét, ezért szünetet rendelt el a bírónő.

Stohl: Úgy érzem magam, mintha filmben lennék

Stohl a folyosón azt súgta oda nagylányának, hogy szerinte ma még nem fognak ítéletet hozni. Fél négykor folytatódott a tárgyalás ugyanott, ahol abbahagyták, vagyis annak megvitatásával, hogy mitől lett maradandó fogyatékossága K. Pálnak. A tárgyalás vége felé még bemutatták a titokzatos DVD-t, ami az első tárgyaláson készült, és ami a védő szerint alapvetően befolyásolhatja az ügy kimenetelét.
A bíróság négy óra előtt 5 perccel berekesztette a tárgyalást. K. Pál egészségi állapotát illetően újabb orvosszakértői vizsgálatot rendeltek el. A következő tárgyalási nap szeptember 6-án lesz, ahol Stohl Andrásnak kötelező megjelennie.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top