Sztárok

Madonna méltósággal megöregedett – fotó

Végre vastag vakolat nélkül, magához képes természetes külsővel jelent meg a nyilvánosság előtt Madonna, így már pont úgy néz ki, mint egy ápolt ötvenes.

Madonna méltósággal megöregedett-fotó

Madonna méltósággal megöregedett-fotó

Súlyos beteg Madonna?

A kevesebb több – végre Madonna is megtanulta ezt. Eddig vastag sminkkel, műszempillákkal, vörös rúzzsal hódított, legutóbb viszont smink és korrektor nélkül jelent meg egy rendezvényen. Nem érdekelte, hogy ráncait immár semmi sem takarja. Az ötvenhárom éves énekesnőtől ez óriási bravúr, hiszen eddig képtelen volt méltósággal megöregedni.

„Sokkal jobban nézett ki természetesen. Mosolygott, jókedvű volt,  nem görcsös. Mintha belül ő is így érezte volna jobban magát” – mesélte egy szemtanú a hollywoodrag.com internetes portálnak.

Madonnáról köztudott, hogy úgy félt az öregedéstől, mint ördög a tömjénfüsttől. Mindent elkövetett, hogy fiatal maradjon, meg is műttette magát, fiatal fiúkkal járt együtt, de aztán rájött: nem küzdhet tovább, az idő úgyis győzni fog.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top