Sztárok

Stohl Andrásról nevezte el gyermekét a TV2 sztárja

A Jóban Rosszban Várnagy Elődjét alakító Szikszai Rémusz a mai Mokkában elmondta, hogy legjobb barátjáról nevezte el tegnap született gyermekét.

Stohl Andrásról nevezte el gyermekét a TV2 sztárja

Stohl András azt mondja, ő már megbűnhődött!

„Jó barátok vagyunk Stohl Andrással. Kedden a tárgyalóteremben azért nem voltam András mellett, mert tegnap született meg a kisfiam. De a tárgyalást én is követtem. Nem gondolom, hogy azt vitatni kellene, hogy Stohl András hibázott. Igen hibázott, de nem bűnöző. Én abban bízom, hogy olyan ítélet születik, ami nem töri ketté az életét” – mondta a Mokkában Szikszai Rémusz, majd hozzátette, Stohl András a baleset után is maximális fegyelemmel és koncentrációval dolgozik, és ez mindenképpen becsülendő, de ez nem azt jelenti, hogy ne bánta volna meg a tettét.

Szikszai szerint Stohl legfőbb félelme, hogy olyan dolog történik vele, aminek következtében nem láthatja a családját és nem tudja őket eltartani. „De erről ő sohasem beszél” – vélekedett Szikszai, aki az interjú végén elmondta, kisfiának tegnap az András nevet adta. „Tudtuk, hogy aznap fog megszületni a baba, amikor András tárgyalása lesz. Ezért a fiam a Szikszai Gáspár András nevet kapta. Ez az egyik módja, ahogy én a barátomért szorítottam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top