Sztárok

Marsi: soha többé Fókusz?

A néhány hónapja Ausztráliából hazatért Marsi–Palik házaspár újra a Balaton-parton él, azonban a nyilvánosságot állítólag végleg kizárták az életükből.
 Még több sztárhír, itt!

Miután tavaly augusztusban Palik távozott a Hungaroring Sport Zrt. elnöki székéből, feleségével és két fiával Ausztráliába utazott, ahonnan csak áprilisban tértek haza. Akkor utazásukat azzal magyarázták, hogy fiuk asztmatikus betegsége miatt utaztak a kenguruk földjére.
„Talán Laci nem fogalmazott pontosan akkor, amikor visszatért Marsi Anikóval és két fiával, Vincével és Vilmossal Siófokra. A visszavonulásukat ugyanis nem úgy gondolta, hogy csak időleges – árulta el a Borsnak a család egyik legközelebbi, neve elhallgatását kérő barátja. – Amikor hazajöttek, átértékelték a múltjukat, és úgy döntöttek, több időt fordítanak a családjukra. Nem akarnak már visszatérni a közszereplés zajos világába. Fantasztikusan érzik magukat a média nélkül. Siófoki otthonukban élik csendes mindennapjaikat, zavartalanul, és csak egymásra figyelnek” – tette hozzá az ismerős a Borsnak.

Marsi: soha többé Fókusz?

Arról azonban, hogy Marsi Anikó soha nem térne vissza a képernyőre, a hírek szerint az RTL Klub még nem tud. „Marsi Anikó jelenleg is az RTL Klub alkalmazottja, aki 2009 júniusa óta gyesen van. A három évből így az érvényben lévő törvény adta lehetőség szerint még közel egy évet tartózkodhat otthon gyermekeivel. Az RTL Klub még nem egyeztetett a műsorvezetővel, hogy mikor és milyen formában térhet vissza a képernyőre” – nyilatkozta Jakab Ádám, a műsor főszerkesztője.
Nem ez az első eset, hogy Palik után nyomoz a sajtó, miután visszatértek Siófokra. A Nők Lapja Cafe is megírta, hogy többen próbálják kideríteni, mi van a házaspárral, ám ők nem akarnak nyilatkozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top