Sztárok

Leleplezték Liptait

A műsorvezető fáradtságra hivatkozva vált meg a Mokkától, de a hírek szerint nem fog tétlenkedni: vállalkozásba fekteti pénzét – tudta meg a Bors.

Leleplezték LiptaitHabár azt mondták, Clau csak egy bizonyos ideig lesz távol mint műsorvezető, a pletykák szerint a szőke híresség örökre hátat fordít a hajnali kelésnek, s megnőtt szabadidejében új területeken próbálja ki magát. A műsorvezetőnő az Aktívnak mesélt elképzeléseiről. „Kilenc éve dolgozom a TV2-nél, ezalatt házasodtam, gyereket szültem, váltam, volt minden. A Mokka olyan szinten része volt az életemnek, hogy nem is tudtam elképzelni nélküle, de most én akartam így, mert elfáradtam. Ott a kislányom, akivel végre majd én tudok kelni, és nem úgy kel föl, hogy a bébiszitter nevét mondja” – nyilatkozta Clau.

Liptai állítólag komoly üzleti terveket sző. Sokak szerint saját vállalkozást indít, mások úgy tudják, egy már meglévő életmód- és fitneszközpontba száll be. A színésznő az utóbbi időben ugyanis sok időt szentelt a testedzésnek és az egészséges táplálkozásnak – látványos eredménnyel, így hiteles arca lehet egy ilyen vállalkozásnak.
Néhányan azt is tudni vélik, hogy Liptai könyvírásra adja a fejét.  „Már évekkel ezelőtt megfogalmazódott benne, hogy könyvet ír” – mondta el Claudia egy névtelenséget kérő ismerőse, aki szerint a pénz kezelésében a volt férj, Gesztesi Károly is segíti a sztárt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top