Sztárok

Megcsalják Tolvai Renit? – lebuktató fotó

A külföldi karrier felé kacsintgató Kállay-Saunders András a Blikk szerint egy ismeretlen lánnyal találkozgat, miközben otthon várja a Megasztár-győztes Tolvai Reni.

Megcsalja párja Tolvai Renit? - lebuktató fotóA Blikk egy olvasója küldte be a flörtölést tanúsító fotót, a kép készítője szerint a Megasztárban befutott fiatal énekes a volt barátnőjével flörtöl egy fővárosi szórakozóhelyen.
„A Romkertben voltunk kedd este szórakozni a barátaimmal. Hajnali kettő körül mentünk le, és ott volt a lánnyal Kállay-Saunders András is. A lány nagyon nyomult az énekesre, de úgy tűnt, Andrásnak sincs ellenére a dolog. Körülbelül hajnali fél négyig flörtölgettek és simogatták egymást a pultnál. Végül a buliból is együtt mentek el.”
A Blikk megkereste az énekest, aki természetesen másképp emlékszik a történtekre. „Ott voltam szórakozni, és beszélgettem is a képen látható lánnyal, ám ezenkívül semmi nem igaz abból, amit az ismeretlen állít. Annyi történt, hogy lementem kikapcsolódni, és elkezdett nyomulni rám egy lány, akinek egyébként ott volt a barátja is. De nem simogatott, csak beszélgettünk, és nem egész éjjel, csupán húsz percet. Ám ezenkívül semmi egyéb nem történt” – szögezte le a megasrác.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top